Αρχική Σελίδα

BOTOU SHIBO MACHINERY MANUFACTURING CO.,LTD Γύρος εργοστασίων

Πιστοποίηση
καλής ποιότητας Κυματοειδές ρολό φύλλο αποτελούν μηχανή για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας Κυματοειδές ρολό φύλλο αποτελούν μηχανή για τις πωλήσεις
Είμαι Online Chat Now
 • Γραμμή Παραγωγής

  Η επιχείρησή μας έχει περισσότερο από 15 έτη παράγοντας και εξάγων την εμπειρία. Τα προϊόντα μας έχουν εξαχθεί στις περισσότερες χώρες του κόσμου, όπως τη Ρωσία, Αμερική, Αυστραλία, philippne, Ινδονησία, Νότια Αφρική και ούτω καθεξής. Λόγω της πλούσιας εμπειρίας εξαγωγής, μπορούμε να παρέχουμε το δημοφιλή τύπο μηχανών στους πελάτες μας, και μπορούμε επίσης να προσαρμόσουμε τον εξοπλισμό βασισμένο στη λεπτομερή απαίτηση του πελάτη μας.

   

  Έχουμε τα ανεξάρτητα QC τμήματα και στην επιχείρηση και τα εργοστάσια που ελέγχουν αυστηρά την ποιότητα κάθε διαδικασίας για να επιτρέψουν στις γραμμές παραγωγής μας για να φθάσουν στα κινεζικά εθνικά πρότυπα, ακόμη και διεθνή πρότυπα.

   

  Όσον αφορά στον εξοπλισμό που αγοράζετε από την επιχείρησή μας, παρέχουμε επίσης μετά από την υπηρεσία: παρέχουμε μια εξουσιοδότηση ενός έτους και μια ισόβια τεχνική υποστήριξη, είμαστε ευτυχείς να δώσουμε τις συμβουλές και έχουμε επίσης τους ειδικευμένους τεχνικούς διαθέσιμους πέρα από τον κόσμο. Χρειαζόμαστε τις μηχανές σας που τρέχουν προκειμένου να κρατηθεί το επιχειρησιακό τρέξιμό σας.

   

  BOTOU SHIBO MACHINERY MANUFACTURING CO.,LTD

 • OEM / ODM

  Έχουμε περάσει την ποιοτική πιστοποίηση ISO9001 και το ευρωπαϊκό πιστοποιητικό ασφάλειας CE. Τα προϊόντα μας έχουν πωληθεί παγκοσμίως, συμπεριλαμβανομένης της Βορρά/νότου Αμερικής, της Ασίας, της Αφρικής, της Αυστραλίας και της Ευρώπης… Ξέρουμε καλά για την απαίτηση από τους πελάτες των διαφορετικών περιοχών. Έχουμε τη σημαντική ομάδα εξαγωγής για να ακούσουμε το αίτημά σας η σχεδιασμένη ομάδα θα σας παρουσιάσει καλύτερη πρόταση σύμφωνα με το αίτημά σας. Πιστεύουμε ότι η συνεργασία μας θα δημιουργήσει το φωτεινό μέλλον.

   

  Έχουμε επίσης τα ανεξάρτητα QC τμήματα και στην επιχείρηση και τα εργοστάσια που ελέγχουν αυστηρά την ποιότητα κάθε διαδικασίας για να επιτρέψουν στις γραμμές παραγωγής μας για να φθάσουν στα κινεζικά εθνικά πρότυπα, ακόμη και διεθνή πρότυπα.

   

  BOTOU SHIBO MACHINERY MANUFACTURING CO.,LTD

   

   

   

   

 • Ε & Α

  Ε&Α τεχνολογίας

  Έχουμε τα κέντρα Ε&Α και τις καινοτόμες σχεδιάζοντας ομάδες για τα διαφορετικά είδη γραμμών παραγωγής. Έτσι, μπορούμε να καταστήσουμε το ακριβές προϊόν μηχανών βασισμένο στην απαίτηση του πελάτη μας. Και, μπορούμε επίσης να παρέχουμε τις επαγγελματικές οδηγίες μεταπωλήσεων στις ερωτήσεις των πελατών μας.

   

   

  BOTOU SHIBO MACHINERY MANUFACTURING CO.,LTD

   

Στοιχεία επικοινωνίας
BOTOU SHIBO MACHINERY MANUFACTURING CO.,LTD

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mrs. Honey Duan

Τηλ.:: 86-317-8223686

Φαξ: 86-317-8223686

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)